ΑΤΣΑΛΙ ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΙΙΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα τη Φινλανδική εταιρία Brisa που διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ατσάλια μαχαιροποιίας. Παραλαμβάνουμε υλικά 2-3 φορές το μήνα και μπορούμε να φέρουμε ατσάλι και άλλα προϊόντα μαχαιροποιίας που δε διαθέτουμε σε απόθεμα στις ίδιες τιμές χωρίς ελάχιστο ποσό παραγγελίας και χωρίς προπληρωμή. Πληρώνετε μόνο τα μεταφορικά εντός Ελλάδος: 5€ για βάρος πακέτου έως 5 κιλά (αν το ατσάλι που θα επιλέξετε είναι πολύ βαρύ ή έχει πολύ μεγάλες διαστάσεις πιθανόν να υπάρξει μια μικρή επιβάρυνση για τη μεταφορά από το εξωτερικό).

Δείτε όλα τα διαθέσιμα ατσάλια (ανθρακούχα, ανοξείδωτα και δαμασκηνά) στον κατάλογο με τα ατσάλια μαχαιροποιίας. Στη συνέχεια κάντε κλικ εδώ και βάλτε τον κωδικό του προϊόντος που επιλέξατε στην αναζήτηση (search) για να τσεκάρετε αν είναι διαθέσιμο και για να ελέγξετε την τρέχουσα τιμή. Ενημερώστε μας τηλεφωνικά: 2310 472187 και θα το παραγγείλουμε.

Για είδη που δεν διατηρούμε σε απόθεμα δεν δεχόμαστε επιστροφές ή αλλαγές αν δεν υπάρχει ελάττωμα, ή δική μας υπαιτιότητα.

brisa