ετοιμες λάμες μαχαιριων

Αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα τη Φινλανδική εταιρία Brisa που διαθέτει μεγάλη ποικιλία από έτοιμες διαμορφωμένες λάμες μαχαιριών. Παραλαμβάνουμε υλικά 1-2 φορές το μήνα και μπορούμε να φέρουμε λάμες και άλλα προϊόντα (εκτός από εύφλεκτα υλικά) στις ίδιες τιμές χωρίς ελάχιστο ποσό παραγγελίας και χωρίς προπληρωμή. Πληρώνετε μόνο τα μεταφορικά εντός Ελλάδος: 5€ για βάρος πακέτου έως 5 κιλά.

Δείτε τις λάμες στον κατάλογο με τις έτοιμες λάμες μαχαιριών. Στη συνέχεια κάντε κλικ εδώ και βάλτε τον κωδικό της λάμας που επιλέξατε στην αναζήτηση [Search entire store here...] για να τσεκάρετε αν είναι διαθέσιμη και για να ελέγξετε την τρέχουσα τιμή (σε ορισμένες λάμες ενδέχεται η τιμή να άλλαξε από την τιμή του έντυπου καταλόγου του 2019). Ενημερώστε μας τηλεφωνικά: 2310 472187 και θα την παραγγείλουμε. Για τις λάμες που είναι σε προσφορά οι μειωμένες τιμές ισχύουν μόνο αν μπορέσουμε να τις παραγγείλουμε στο διάστημα που ισχύει η προσφορά.

Όλες οι έτοιμες λάμες, εκτός από τον κωδικό 5111 - Lauri Blanks, έχουν ήδη υποστεί θερμική κατεργασία. Για τις έτοιμες λάμες μαχαιριών που δεν διατηρούμε σε απόθεμα δεν δεχόμαστε επιστροφές ή αλλαγές αν δεν υπάρχει ελάττωμα, ή δική μας υπαιτιότητα.